Pui Intreg pe Sare!

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 2 kg sare mare

Mod de preparare

Se spala bine puiul care trebuie sa fie de avicola, nu de casa, se lasa intreg si intr-o tava intinsa de cuptor se intind cele 2 kg de sare mare grunjoasa pe toata suprafata tavii si se aseaza puiul in mijloc.

Daca doriti puteti condimenta puiul, dar nu foarte mult deoarece acesta isi mai ia si din sarea din tava. Se da la cuptor doua ore la foc mic la cca. 180A°C
Se poate servi cu sos de usturoi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura cu bulion
3
Dulciuri

Prajitura cu bulion

Prajitura cu bulion
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Mac si Ness
5
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Tort „Fantezie în roz”
Bucataras.RO

Tort „Fantezie în roz”

Vă prezint un tort care pentru mine a constituit o provocare, nu atât din cauza faptului că a fost un roz degradé...

Tort „Fantezie în roz”
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj