Se spala bine puiul care trebuie sa fie de avicola, nu de casa, se lasa intreg si intr-o tava intinsa de cuptor se intind cele 2 kg de sare mare grunjoasa pe toata suprafata tavii si se aseaza puiul in mijloc.
Daca doriti puteti condimenta puiul, dar nu foarte mult deoarece acesta isi mai ia si din sarea din tava. Se da la cuptor doua ore la foc mic la cca. 180A°C
Se poate servi cu sos de usturoi cu smantana.
Vă prezint un tort care pentru mine a constituit o provocare, nu atât din cauza faptului că a fost un roz degradé...
Tort „Fantezie în roz”Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii