Se incalzeste cuptorul la 220C.
Uleiul de masline si usturoiul se pun intr-o tigaie, la foc mic, cateva minute, pentru a amesteca aromele. Intr-un bol, se amesteca pesmetul si cascavalul. Se trece puiul prin uleiul de masline si usturoi, apoi prin amestecul de pesmet si cascaval. Se pun bucatile de pui intr-o tava, care se baga la cuptor timp de 30-35 de minute.
Se serveste cu piure de cartofi si salata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn preparat de post foarte bun si satios.Va recomand aceasta mancare pentru ca este gustoasa.Sper sa va placa!
Mancare de ciuperci in sos de rosii cu cartofiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii