Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg suc de rosii
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml ulei
  • un praf de sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 cana cu apa
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui,le spalam si le uscam cu un prosop absorbant.Le condimentam cu sare si piper.Cartofii se curata si se taie in patru pe lungime.Intr-o tava mai inalta punem uleiul,pulpele de pui,cartofii si apa.Presaram cimbru si piper,apoi acoperim vasul si il dam la cuptor la foc potrivit,pana cand pulpele si cartofii se fragezesc.Punem apoi sucul de rosii si lasam pana cand acesta capata consistenta dorita.Aproape de sfarsitul prepararii punem deasupra usturoiul taiat feliute si mai lasam circa 5 minute la cuptor.Servim alaturi de gogosari murati,castraveti murati,etc.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune