Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor

Postat pe: 30-10-2016
(0)

Ingrediente

1 kg pulpe de pui
1 kg suc de rosii
500 gr cartofi
100 ml ulei
un praf de sare
piper
cimbru
1 cana cu apa
2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Taiem pulpele de pui,le spalam si le uscam cu un prosop absorbant.Le condimentam cu sare si piper.Cartofii se curata si se taie in patru pe lungime.Intr-o tava mai inalta punem uleiul,pulpele de pui,cartofii si apa.Presaram cimbru si piper,apoi acoperim vasul si il dam la cuptor la foc potrivit,pana cand pulpele si cartofii se fragezesc.Punem apoi sucul de rosii si lasam pana cand acesta capata consistenta dorita.Aproape de sfarsitul prepararii punem deasupra usturoiul taiat feliute si mai lasam circa 5 minute la cuptor.Servim alaturi de gogosari murati,castraveti murati,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor