Taiam pulpele in doua si dupa ce l-am spalat le asezam intr-un vas cu apa calduta in care am pus foaia de dafin cam 20 de minute. In cele doua linguri de ulei tragem putin ceapa cat se inmoaie, adaugam puiul si lasam sa capete o culoare frumoasa aurie.
Varsam deasupra supa de pui si lasam sa fiarba acoperit pana cand zeama ramasa este un sfert sin toata cantitatea de lichid. Pisam usturoiul si il adaugam peste carne, continuam cu rosiile in bulion, saram, piperam si mai lasam sa fiarba cam 10 minute maxim pana s-a format un sos destul de grosut. Servim cu mamaliguta sau alta garnitura ce va place (cartofi, orez, paste).
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii