Carnea se taie bucati potrivite. Ceapa o taiem cubulete si o punem intr-o tigaie impreuna cu carnea si uleiul si le calim circa 1/4 ora. Adaugam 1 lingura de faina si 1 lingurita de curry si calim inca 5 minute. Peste adaugam cei 250 ml supa (1 cub supa dizolvata in 250 ml apa) sare, piper alb si piersicile curatate si taiate cubulete (piersicile le putem inlocui cu mango). Lasam la foc mic sa fiarba pana sosul se ingroasa apoi adaugam 3 linguri smantana.
Servim cu orez fiert.
Pofta Buna !!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii