Pui cu Piersici

Complexitate
redusa
Pui cu Piersici

Ingrediente

  • pulpe de pui (dezosate) - 3 buc
  • piersici (proaspete) - 1 buc
  • lamiie - 4 felii
  • salata (pentru decor) - citeva frunze
  • sare
  • piper
  • anason uscat
  • vin alb demidulce - 150 ml
  • unt - 75g
  • nectar de piersici - 100 ml

Mod de preparare

Pulpele de pui dezosate in prealabil au fost umplute cu fisii de lamiie, un praf de usturoi, si rulate. Le-am strins nu cu scobitori ci cu ata .... lol. Am " tavalit" rulourile printr-un mix de mac, sare si piper sfarimat si le-am prajit in tigaie cu unt. Separat am facut un sos din vin si nectar, la care am adaugat anason sare si piper sfarimat. Am lasat sa se reduca pina la consistenta dorita.

Piersica am taiat-o in jumatati si am pus-o sa fiarba in sos. La sfirsit am decojit-o si am asezat-o in farfurie, i-am adaugat o felie de lamiie (pentru ca imi place combinatia de carne de pasare cu lamiie) alaturi de felii de pui si salata taiata fin. Am pus sos peste toate acestea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Salata de legume pentru iarna
5
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna