Sa vedem ce avem de facut ... In primul rand portionam puiul, il condimentam cu sare si piper si il lasam sa stea asa pentru circa 20 minute. In acest timp curatam ciupercile, le spalam si le taiem fasii. Patrunjelul verde il tocam marunt, la fel procedam si cu busuiocul proaspat daca avem.
Uleiul il punem sa se infierbante si prajim pe el bucatile de pui, adaugam langapuiutul rumenit ciupercile taiate si mazarea lasand sa se caleasca impreuna cam 2-3 minute apoi turnam apa, cat sa acopere carnita (ca mancarica aceasta sa fie mai gustoasa as recomanda ca in loc de apa sa folositi supa de carne ) si lasam sa fiarba la foc domol acoperit pana carnea se inmoaie.
Adaugam la sfarsit patrunjelul tocat si busuiocul, presaram totul cu 2 linguri faina si lasam sa dea 1 clocot sau 2.
Se servete cu orez sau cu paste fainoase.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrimele pariziene pe care le fac sunt cu brânză dulce, pentru că aceasta este umplutura care place mai mult, la modul...
Desert pariziene cu branza dulceCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii