Curatam si taiam ceapa marunt, tocam usturoiul. Taiam puiul in bucati, il spalam si uscam pe hartie de menaj.
Incalzim intr-o oala uleiul adaugam ceapa si usturoiul lasam sa incepe sa se caramelizeze. Adaugam bucatile de pui sa prinda putin culoare, amestecam din cand in cand.
Saram si piperam.
Adaugam maslinele, lamaia taiata in patru, sofranul si varsam deasupra supa calduta. Acoperim si lasam la fiert la foc potrivit pana cand sosul a scazut, s-a ingrosat si carnea este fiarta.
Servim cu couscous sau orez.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii