Se spala puiul se taie bucatele si se prajesc in unt. Se adauga cepele curatate dar intregi, cateii de usturoi si ciupercile. Se condimenteaza cu patrunjel si busuioc. Se amesteca din cand in cand si se adauga si vinul.
Cand s-a evaporat vinul se aduga rosiile taiate bucatele si care inainte au fost prajite in unt si putin ulei. Se adauga sare si piper. Se lasa sa fiarba cca jumatate de ora amestecand din cand in cand.
Cand este gata se scoate pe un platou si se orneaza cu patrunjel proaspat si multe maslinute negre.
Se serveste cald. POFTA BUNA!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii