Se spala puiul se taie bucatele si se prajesc in unt. Se adauga cepele curatate dar intregi, cateii de usturoi si ciupercile. Se condimenteaza cu patrunjel si busuioc. Se amesteca din cand in cand si se adauga si vinul.
Cand s-a evaporat vinul se aduga rosiile taiate bucatele si care inainte au fost prajite in unt si putin ulei. Se adauga sare si piper. Se lasa sa fiarba cca jumatate de ora amestecand din cand in cand.
Cand este gata se scoate pe un platou si se orneaza cu patrunjel proaspat si multe maslinute negre.
Se serveste cald. POFTA BUNA!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii