Se caleste puiul pana devine fraged, apoi se adauga ardeiul taiat bucati mai mari. Se adauga o jumatate de cescuta de apa (eu am facut doar din 2 ardei si jumatate de piept de pui) si o lingurita de rosmarin uscat. Se lasa la fiert pana apa scade apoi se adauga 2 rosii potrivite decojite si taiate cubulete. Se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la foc pana sosul scade si capata o consistenta frumoasa.
Pofta buna! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii