Pentru sos, se amesteca impreuna sucul de portocale,sosul de soia,apa, amidonul alimentar si usturoiul. Se lasa deoparte.
Se spreiaza cu ulei o tigaie mare ( sau wok). Se pun morcovii taiati felii si se prajesc la foc potrivit , amestecand mereu , circa 2 minute, se adauga apoi broccoli si conopida ( se poate doar una din cele doua) si se amesteca in continuare pentru inca 3-4 minute. Se scot din tava pe o farfurie si se lasa pe masa.
Se pune in aceasi tigaie( wok) uleiul ( cele 2 linguri) si carnea de pui care a fost taiata in prealabil , in bucatele mici. Se prajeste puiul circa 5 minute , amestecand mereu ( sau se tine pe foc pana este gata in interior) Se impinge carnea lateral in tigaie, se pune langa ea sosul pregatit si se amesteca de cateva ori si se adauga apoi legumele prajite si carnea si se amesteca toate. Se serveste peste orezul fiert si fierbinte
Eu de regula pun orezul la oala speciala de orez chiar inainte de a ma apuca de mancare. Pana termin cu legumele este fiert si orezul ( jumate de ora cu ochii pe,ceas) Din cantitatea asta ies 4 portii
Pot sa va spun ca m-a uimit aparatul Panini Maker Breville nu m-as fi gandit ca la un aparat de sandwich-uri pot face si...
Clatite cu ganache de ciocolata si dulceata de coacazeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii