PreaMancare Ceheasca I

Complexitate
redusa
PreaMancare Ceheasca I

Ingrediente

  • FRIPTURA DE PUI si/sau RATZA
  • cu RULOURI DE PAINE
  • Copane de pui sau ratza
  • Glazura pt ele (miere + condimente de care doriti)
  • 200 gr crutoane
  • 3-4 ciuperci calite in unt
  • 1/2 ardei rosu
  • Frunze de patrunjel
  • 2 oua
  • O farfuriuta de faina
  • 1/4 cana de supa de pui sau apa
  • Sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Saram si piperam copanele de pasare; le lasam deoparte sa se invete minte.

Pregatim crutoanele in acest timp si le dam la rumenit. Taiem cubulete ciupercile si ardeiul rosu si le sotam in putin unt si ulei. Tocam frunzele de patrunjel.

Ochim un bol care sa le cuprinda pe toate cele de mai sus si amestecam usurel; batem doua oua ca pt omleta, le incorporam, completam cu putina faina si zeama de pui ca sa lege toata compozitia si turnam totul pe folie de aluminiu sau intr-o bucata de tifon (va spun sincer ca mie mi-a iesit mai bine in tifon decat in folie) si-o rulam, o sigilam bine la capete.

Sper sa aveti deja pe foc un vas cu apa sarata in clocot, daca nu, puneti-l acum ca deja stiti ce marime are ruloul, ca sa incapa in el si lasati-l la fiert 20 - 30 min.

Acu ne intoarcem la copane, le glazuram cum ne place, le ungem bine cu ce ulei dorim si le punem in cuptorul preincalzit, intorcandu-le pe dos la jumatatea coacerii.

Scoatem de-acum roloul, lasam sa se raceasca si-l despachetam. Este mult mai "feliabil" a doua zi, dupa ce sta o noapte in frigider, dar merge si la botu'calului. . .

Unde am mancat eu mancarea asta se serveau toate impreuna: jambonul, fripturile si ruloul.
Voi faceti cum credeti de cuviinta si cum o cere momentul.

Am scris reteta pt uz general, dar eu am facut-o acum, vara, la cuptorul CH (iarna o fac la cuptorul clasic)

Spor la treaba in caz ca indrazniti si pofta buna daca ati indraznit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia