Se taie ceapa julien (fidelute).
Se caleste 3 min in ulei incins.
Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.
Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.
Se amesteca bine.
Se intinde foaia de aluat si se taie in 4. Pe fiecare patrat se pune in ordine felia de cascaval, 2 linguri de compozitie cu carne, felia de branza.
Se pliaza ca un plic sau ca o punguta si se da la cuptor (care a fost incins in prealabil la foc mediu) 20 min.
Se mananca calde cu multa smantana sau reci ca aperitive.
,,Mandru mi-s Bucataras "- ,,Retete de suflet " Dragii mei aceasta costita de poveste a fost pregatita...
Costita de Praid - reteta nr.1850O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii