Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Postat pe: 19-10-2018
(0)

Ingrediente

4 felii pulpă de porc,
4 felii afumătură de casă,
5 cartofi,
O mână de mazăre (eu am avut congelată),
Câteva ciuperci champignon proaspete,
4 ouă,
o linguriţă amestec mirodenii: cimbru, cimbrişor, oregano, boia dulce, rozmarin,
ulei,
3 pahare apă,
1 pahar bere

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:40min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Carnea se desface cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază feliile de carne printre feliile de afumătură.
Apoi se aşază cartofii şi ciupercile spălate şi tăiate, mazărea congelată, se presară mirodenii şi sare, după gust, apoi se adaugă apa şi berea.
Se dă la cuptor cam 1 h şi 30 de minute la foc iute, să se rumenească.
Se scoate tava, se adaugă ouăle printre legume şi se mai dă la cuptor cam 10 minute.

Timp de pregătire: 10min
Timp de coacere: aprox 1h 40min
Porţii: 4

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/10/platou-cu-afumatura-cartofi-oua-mazare.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci