Foietajul il scoatem la dezghetat.
Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem bucatele potrivite.
Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il taiem rondele.
Incingem uleiul intr-o tigaie, rumenim puiul pe toate partile.
Adaugam ceapa, morcovul, le innabusim 1 minut, apoi punem cam 1 cana si jumatate cu apa.
Lasam sa dea in clocot, dam gust cu sare, piper si rozmarinul uscat.
Reglam focul potrivit si lasam sa scada lichidul cam pe jumatate.
Punem smanatana, amestecam si ii dam doar doua clocote.
Tragem tigaia de pe foc, lasam 5 minute sa se racoreasca.
Acest amestec cu pui il punem intr-un vas termorezistent, eu am pus in doua vase mai potrivite.
Tocam patrunjelul, il presaram deasupra.
Punem putina faina pe masa de lucru, asezam foietajul, intindem foaia dupa dimensiunea vasului, sa acopere bine placinta.
Batem spuma oul, ungem cu un penson foietajul.
Introducem placinta in cuptorul incins, reglam o temperatura potrivita. O lasam pana prinde o culoare aurie deasupra.
Cand este gata, o scoatem, o lasam putin la racorit si servim.
Cu castraveciori murati a mers de minune la noi!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorVa era dor de un dulce dietetic? De data aceasta v-am pregatit un ecler deliciooosss. Sursa de inspiratie a fost site-ul...
Tort Ecler DukanMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii