Se pun cei 80 ml ulei de masline pe foc cu paharul de bullion, oregano, cimbru si busuioc dupa gust si se lasa aproximativ 10-15 minute sa fiarba la foc mic pana se leaga un sos mai gros. Se desface drojdia cu putin lapte caldut nu fierbinte si zahar si se adauga 1-2 linguri de faina din compozitia de faina si se lasa sa dospeasca cateva minute. Se toarna acest amestec peste restul de faina si se adauga restul laptelui si uleiul la temperatura camerei. Se framanta bine.
Se lasa coca acoperita cu un prosop 30 minute la loc cald sa creasca. Se intinde coca si se aseaza in tava unsa si tapetata. Din acest aluat ies doua pizza rotunde sau una mare in tava de aragaz. Aluatul trebuie sa fie de grosimea unei jumatati de deget.
Se unge aluatul cu 1/2 din cantitatea de bullion fiert. Se aseaza peste aluat legumele taiate foarte subtire si deasupra se rade cascaval.
Se serveste cu ketchup.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii