Piftie Delicioasa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ciolane afumate vita
  • 2 caserole inimi si pipote pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • sare
  • 2 capatani usturoi

Mod de preparare

Intr-un vas se spala inimile si pipotele de pui cu putin otet. Apoi, se pun la fiert, intr-o oala, ciolanele, inimile si pipotele, cu sare. Se lasa la fiert, se spumuieste si se adauga ceapa tocata marunt si morcovii taiati in sferturi. Se lasa sa fiarba pana ce compozitia scade la jumatate.

Separat, se piseaza usturoiul intr-un castronel si se adauga putina apa si sare. Cand compozitia a fiert, se scot morcovii si se adauga usturoiul.

Se pune compozitia in castroane.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cremes A la Cluj
5
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj