Spalati portocalele cu apa fiarta, apoi stergeti-le cu un prosop de bucatarie.Radeti coaja de la una dintre ele si stoarceti ambele fructe. Dati in fiert sucul cu vin,zahar,cuisoare,boabe de piper. Lasati-l sa se raceasca.Spalati coriandru,tocati-l,adaugati-l peste sos. Spalati carnea,stergeti-o si piperati-o. Crestati carnea si lasati-o sa se marineze peste noapte(cca 8 ore) in zeama de portocale. Scoateti carnea si condimentati-o. Se paseaza marinata. Curatati si taiati in felii 4 portocale. Prajiti carnea aproximativ 10 min. cu pielea spre interior,intoarceti-o si mai prajiti-o 10-15 min. Scoateti carnea din tigaie,infasurati-o in aluminiu si lasati-o 10 min. Taiati pieptul de rata felii subtiri. Stoarceti 2 portocale si amestecati sucul obtinut impreuna cu marinata,supa si zeama de la friptura. Dati in fiert amestecul si adaugati feliile de portocala. Incalziti bine. Feliile de carne de rata se aseaza decorativ impreuna cu cele de portocale. Stropiti din belsug cu sos
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu