Piept de Pui in Stil Italian

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 buc file piept de pui
  • -mozzarella sau cascaval
  • -2 rosii
  • -lamaie
  • -sare, piper si oregano

Mod de preparare

Se condimenteaza feliile de piept cu sare, piper si suc de lamaie si se pun la prajit pana sunt rumenite frumos. Rosiile se taie felii si se aseaza cate 2-3 felii peste fileul de pui. Se presara f putin oregano, apoi se acopera cu feliute de motzarella. Se acopera tigaia si se lasa pana se inmoaie mozzarela. Peste se pune putin patrunjel pt aspect.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
5
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere