Piept de pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piept de pui cu smantana

Ingrediente

  • -10 felii de piept de pui
  • - 2 cutii de ciuperci champignon(eu am pus numai una)
  • - o ceapa
  • - un pahar de vin
  • - unt cit 2 nuci
  • - 400 de grame de smintina

Mod de preparare

-Am pus un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, am pus o ceapa taiata marunt.

-Cind ceapa era un pic calita am pus feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie

-Apoi feliile de piept de pui le-am pus intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie am pus un pahar de vin alb sec pe care l-am lasat sa se evapore putin.

-Am adaugat apoi smintina si cipuercile scurse si am amestecat bine de tot.

-Am adaugat si pieptul de pui si am mai lasat citeva minute.
-Se poate servi cu mamaliguta.Noi am mancat fara nimic,doar asa simplu.

E foarte gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Salata de legume pentru iarna
3
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna
Reţetă de preparare a papanaşilor
4
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura 2 creme
5
Romania

Prajitura 2 creme

Prajitura 2 creme