-Am pus un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, am pus o ceapa taiata marunt.
-Cind ceapa era un pic calita am pus feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie
-Apoi feliile de piept de pui le-am pus intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie am pus un pahar de vin alb sec pe care l-am lasat sa se evapore putin.
-Am adaugat apoi smintina si cipuercile scurse si am amestecat bine de tot.
-Am adaugat si pieptul de pui si am mai lasat citeva minute.
-Se poate servi cu mamaliguta.Noi am mancat fara nimic,doar asa simplu.
E foarte gustos.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii