- se prajeste pieptul de pui taiat cubulete (sarat si piperat) intr-o lingura de unt clarifiat;
- se stinge cu supa de pui si se fierbe pana este fraged;
- se taie cubulete castravetele;
- se rupe salata cu mana;
- se pune o tigaie larga pe foc cu o lingura de unt clarifiat si se pun intai cubuletele de castravete, apoi mazarea si la urma salata rupta cu mana;
- se calesc foarte repede la foc iute pana se inmoaie dar nu-si schimba culoarea;
- se adauga o lingurita de zahar si se stoarce zeama de lamaie;
- se adauga cuburile de piept de pui cu o parte din supa in care au fiert, se mai da un clocot si se stinge ochiul;
- se presara frunze de patrunjel si menta.
Se serveste ca atare, cu un adaus de zeama de lamaie daca gusturile o cer.
pofta buna!
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaPentru cina din seara asta am ales sa fac cateva tartine usurele si frumusele cu branzeturi. Daca nu ati incercat pana acum...
Tartine cu branza, nuci si pereDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii