- se prajeste pieptul de pui taiat cubulete (sarat si piperat) intr-o lingura de unt clarifiat;
- se stinge cu supa de pui si se fierbe pana este fraged;
- se taie cubulete castravetele;
- se rupe salata cu mana;
- se pune o tigaie larga pe foc cu o lingura de unt clarifiat si se pun intai cubuletele de castravete, apoi mazarea si la urma salata rupta cu mana;
- se calesc foarte repede la foc iute pana se inmoaie dar nu-si schimba culoarea;
- se adauga o lingurita de zahar si se stoarce zeama de lamaie;
- se adauga cuburile de piept de pui cu o parte din supa in care au fiert, se mai da un clocot si se stinge ochiul;
- se presara frunze de patrunjel si menta.
Se serveste ca atare, cu un adaus de zeama de lamaie daca gusturile o cer.
pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii