- se prajeste pieptul de pui taiat cubulete (sarat si piperat) intr-o lingura de unt clarifiat;
- se stinge cu supa de pui si se fierbe pana este fraged;
- se taie cubulete castravetele;
- se rupe salata cu mana;
- se pune o tigaie larga pe foc cu o lingura de unt clarifiat si se pun intai cubuletele de castravete, apoi mazarea si la urma salata rupta cu mana;
- se calesc foarte repede la foc iute pana se inmoaie dar nu-si schimba culoarea;
- se adauga o lingurita de zahar si se stoarce zeama de lamaie;
- se adauga cuburile de piept de pui cu o parte din supa in care au fiert, se mai da un clocot si se stinge ochiul;
- se presara frunze de patrunjel si menta.
Se serveste ca atare, cu un adaus de zeama de lamaie daca gusturile o cer.
pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii