* inabusim ceapa (eu nu am pus) in ulei, adaugam merele si cubul de supa (sau putina supa) si lasam putin sa prinda gust merele.
Adaugam carnea de pui si dam flacara mai mare, amestecind mereu. Adaugam mustarul si laptele (iaurt, smintina), sarea si lasam sa fiarba vreo 10 minute si la final piperul.
Sfatul citit in reteta originala: puiul tb sa fie moale si merele crocante.
Sfatul meu: bucatile de pui sa fie pe jumatate cit bucatile de mere.
Se serveste cu o lingura de piure de cartofi si cu mostarda (= fructe in sirop cu aroma de esenta de mustar, se gaseste de cumparat)... Eu doar cu piure :lol:
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii