Se prepara astfel:
Pieptul de pui se spala si se taie fasii. Rosiile se decojesc, se taie cubulete, ardeii se taie si ei fasii, iar ciuperciile sferturi. Intr-un castronel se amesteca uleiul si condimentul.
Toate legumele se pun in punga impreuna cu carnea si apoi se toarna amestecul din castronel, se leaga punga si se scutura de cateva ori sa se amestece totul.
Punga se pune intr-o tava se fac 5-6 gauri si se da la cuptor timp de 25 minute.
Legumele se pot prepara in punga si singure, apoi se pot servi ca si garnitura cu piept de pui la gratar.
Vreau sa particip la concursul;
- Da gust puiului tau cu Kotanyi
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii