Pieptul de pui se spala in mai multe ape, se taie cubulete, ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la foc mediu cu putin ulei de masline (atentie la usturoi sa nu se arda, mai bine pus dupa ce ceapa se sticleste!), se pune pieptul de pui peste ceapa si usturoi pina se rumeneste.
Cind pieptul este facut se toarna smantina peste compozitie (daca doriti puteti adauga si o lingura de faina in smintina pentru ingrosare dar numai amestecata cu putina supa de pui) se lasa la foc mediu pina scade si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cind este gata se pun ardeii copti (daca au lasat zeama e si mai bine se pune si ea in amestec, aroma spune totul! Se acopera si se lasa 10 min. inainte de a fii servita.
Garnitura de cartofi piure.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaFiindca ma cuprins un dor mare de Laurici,am incercat aceasta reteta a ei,nici nu stiu ce mai pot spune,cuvinte nu prea...
Prajitura cu foi din bulionDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii