Intr-o cratita caliti ceapa in unt la foc mic 25 de minute. Puneti usturoiul iar dupa un minut sosul de rosii. Amestecati si luati de pe foc. Intr-un bol puneti zaharul, pasta de tamarind si apa fierbinte. Amestecati si lasati deoparte.
In alta cratita sau tigaie cu o capacitate mai mare prajiti putin in ulei de masline bucatile de pui (pentru a le sigila). Puneti semintele iar dupa 1 minut restul de mirodenii. Mai lasati 1 minut dupa care turnati sosul de rosii impreuna cu apa si tamarind.
Fierbeti la foc mic aproximativ 10 minute sau pana cand carnea de pui este gata, in functie de grosimea acesteia. Intre timp fierbeti orez basmati si serviti cu patia.
Portii: 4
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii