Intr-o cratita caliti ceapa in unt la foc mic 25 de minute. Puneti usturoiul iar dupa un minut sosul de rosii. Amestecati si luati de pe foc. Intr-un bol puneti zaharul, pasta de tamarind si apa fierbinte. Amestecati si lasati deoparte.
In alta cratita sau tigaie cu o capacitate mai mare prajiti putin in ulei de masline bucatile de pui (pentru a le sigila). Puneti semintele iar dupa 1 minut restul de mirodenii. Mai lasati 1 minut dupa care turnati sosul de rosii impreuna cu apa si tamarind.
Fierbeti la foc mic aproximativ 10 minute sau pana cand carnea de pui este gata, in functie de grosimea acesteia. Intre timp fierbeti orez basmati si serviti cu patia.
Portii: 4
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorA iesit o tocanita tare buna, delicioasa de fapt!
Tocanita de porc cu cartofiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii