Pasta De Mici (mititei)

Complexitate
redusa
Pasta De Mici (mititei)

Ingrediente

  • 1 kg spata porc (puteti folosi si pulpa de porc dar atunci mai trebuie sa adaugati cel putin 500 gr grasime)
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura mare de boia
  • 1 lingurita de piper
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare, eu am pu 2 lingurite (tu daca vrei mai sarat mai adaugi dupa ce ai framantat cu apa)
  • 500 ml apa minerala sau supa de oase

Mod de preparare

Carnea o toci, o amesteci cu sarea si bicarbonatul, o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine. A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia, cimbrul si piperul si le framanti bine.

Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic. L-ai macinat si apoi treptat, framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine, il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece.

Eu l-am lasat sa stea pana seara. Poti sa congelezi pasta si sa o folosesti cand ai nevoie de ea

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa