Se portioneaza carnea, se curata ceapa si usturoiul si se dau prin masina de carne. Se adauga ouale, painea muiata in apa si scursa, sarea, piperul macinat, se omogenizeaza bine si se fac parjolute rotunde in podul palmei, care se pun pe un platou.
In tava de la cuptorul de la aragaz, se pune hartie cerata si se asaza parjoalele pe hartie, apoi se da tava la cuptor la foc potrivit, se intorc la vreme potrivita cand sunt rumene pe o parte. Cand sunt rumene pe ambele parti, se opreste focul si se scoate tava din cuptor.
Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se pun la prajit in cateva linguri de ulei, se lasa sa se rumeneasca frumos dupa care se adauga sucul de la rosie, foile de dafin, sare si se fierbe pana cand scade cel putin 30% din lichid, apoi se adauga parjoalele. Se fierbe la foc mic sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
Sa aveti pofta, dragilor!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTurtele cu ceapa verde sunt preparate traditionale, constand in aluat subtire si fraged, presarat cu bucati delicate de ceapa...
Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapidaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii