Transam iepurele dupa ce l-am spalat in apa rece. Ceapa, verde, ceapa rosie, gogosarii ii taiem cubulete. Usturoiul il feliem. Intr-un vas punem la incins 3 linguri untura pe care vom cali legumele de mai sus enumerate. Adaugam bucatile de iepure, condimentam cu sare, piper si lasam sa dea cateva sfaraituri impreuna. Presaram deasupra 1/2 lingura boia dulce si turnam deasupra apa cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic (daca carnea nu e bine fiarta si apa a scazut mai putem adauga apa).
In timpul cat carnea fierbe in sosulet curatam cartofii. Ii spalam si ii taiem rondele. Daca carnea e fiarta mai bine de jumate adaugam cartofii taiati si foaia de dafin. Amestecam si lasam sa fiarba impreuna pana si cartofii sunt fierti si inainte de a lua cratita de pe foc adaugam si patrunjelul verde tocat cu care lasam sa dea un clocot (daca mai e nevoie se adauga cate un pic de apa pana sunt bine fierti si cartofii).
Servim alaturi muraturi sau salate de sezon si o bere rece.
Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si...
Foietaj cu Nutella, Oreo si cajuDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii