Pune tigaia pe flacara, asteapta sa se incinga si toarna in ea o lingura de ulei de masline. Prajeste repede fisiile de bacon impreuna cu rondelele de carnat. Scoate-le pe un servet absorbant si pune in grasimea ramasa copanele de pui.
Rumeneste-le pe ambele parti si scoate-le. Caleste la foc potrivit ceapa si usturoiul tocat. Cand ceapa devine translucida, transfera baconul, carnatii si copanele inapoi in tigaie, caleste-le impreuna oleaca, adauga orezul, amesteca pana bobul capata transparenta, pune boiaua si stinge cu vin alb si supa de pui.
Potriveste de sare si piper, adauga sofranul si lasa pe foc mediu 10 minute, cu capac. Cand bobul de orez s-a umflat indeparteaza capacul, adauga o mana de mazare congelata, crevetii si amesteca. Mai fierbe fara capac inca 10 minute. La sfarsit presara patrunjel verde tocat si stoarce zeama de lamaie.
Pizza Margherita este o reteta clasica si simpla, perfecta pentru iubitorii de pizza. Realizata cu aluat proaspat, sos de...
Pizza Margherita - ideala pentru o masa rapida si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii