Puneti hribile in apa fierbinte intr-un bol si lasati 10 minute apoi strecurati bine si taiati-le marunt. Pastrati apa ramasa pentru alte retete (v-a da un gust foarte bun).
Puneti intr-o tigaie cu ulei de masline rosia cu partea taiata in jos. La foc mediu tineti 2 minute apoi reduceti si adaugati chorizo. Mai lasati 2-3 minute apoi luati deoparte. Puneti ouale, hribile si untul intr-o cratita de inox (rece) pe foc mic-mediu.
Cu o spatula amestecati continuu pe masura ce se gatesc. Cand acestea au o textura cremoasa luati de pe foc. Portionati oale, asezonati apoi puneti chorizo deasupra si arpagic. Serviti alaturi de rosie si painea preferata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii