Ostropel de Pui in Cratita de Rut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spate de pui
  • 1 ceapa
  • suc de rosii
  • usturoi pisat
  • sare
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se pune spatele de pui cu 2 linguri de apa in cratita de rut, sa fiarba; Se adauga apoi ceapa; dupa ce a fiert, se adauga sucul de rosii, usturoiul pisat, amestecat cu o lingura de faina si sarea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
3
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura cu Morcov si Gem de Prune
4
Romania

Prajitura cu Morcov si Gem de Prune

Prajitura cu Morcov si Gem de Prune
Chec cu Cacao Pufos
5
Romania

Chec cu Cacao Pufos

Chec cu Cacao Pufos