Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea.
Dupa ce carnea a fiert se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 25min la foc mic
Cand sosul a scazut se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf)se mai tine 5 min.
Se poate servi cu diferite garnituri sau cu mamaliguta calda.
Pentru că îmi plac, în mod deosebit, rețetele de prăjituri cu multe straturi, cu o armonie de gusturi și...
Desert prajitura cu piscoturi de cacao in cremaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii