Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea.
Dupa ce carnea a fiert se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 25min la foc mic
Cand sosul a scazut se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf)se mai tine 5 min.
Se poate servi cu diferite garnituri sau cu mamaliguta calda.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu