1. Se condimenteaza cu sare si piper pieptul de pui, cat si coasta de porc, apoi se prajesc in ulei incins. Se pastreaza.
2. Se caleste ceapa data pe razatoarea mica, apoi se adauga pasta de tomate si se lasa sa fiarba cam 10 minute.
3. Se adauga orezul spalat, carnea prajita si supa de carne. Dupa 5 minute de fierbere se adauga mazarea congelata.
4. Se da totul la cuptor pana cand orezul se uscata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii