Omleta II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Omleta II

Ingrediente

  • (Pt 1 pers)
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 50 g branza telemea
  • 1-2 carnaciori
  • 4-5 masline
  • 1 lingura ketchup (mustar)
  • 100 ml ulei
  • piper macinat
  • tarhon

Mod de preparare

Ceapa se taie julien si se caleste in ulei. Cand ceapa incepe sa devina transparenta, se pun carnaciorii taiati feliute. Se calesc 1-2 minute si se scot pe o farfurie.

Ouale se bat bine si se pun in tigaia cu putin ulei. Pe o jumatate de omleta se pun ceapa si carnaciorii caliti, apoi se presara cu branza sfaramata si maslinele fara samburi. Se presara piper macinat si tarhon dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 3-4 minute sa se inchege.

Cand omleta e gata, partea libera de omleta se aduce peste partea cu carnaciorii.

Se scoate usor omleta, cu ajutorul unei spatule.

Se serveste calda cu ketchup (mustar).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc