Ceapa se taie julien si se caleste in ulei. Cand ceapa incepe sa devina transparenta, se pun carnaciorii taiati feliute. Se calesc 1-2 minute si se scot pe o farfurie.
Ouale se bat bine si se pun in tigaia cu putin ulei. Pe o jumatate de omleta se pun ceapa si carnaciorii caliti, apoi se presara cu branza sfaramata si maslinele fara samburi. Se presara piper macinat si tarhon dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 3-4 minute sa se inchege.
Cand omleta e gata, partea libera de omleta se aduce peste partea cu carnaciorii.
Se scoate usor omleta, cu ajutorul unei spatule.
Se serveste calda cu ketchup (mustar).
Pentru că încă mai avem multe mere, odată cu trandafirașii în foietaj am făcut și o tartă normandă cu...
Desert tarta normanda cu mereCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii