Omleta II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Omleta II

Ingrediente

  • (Pt 1 pers)
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 50 g branza telemea
  • 1-2 carnaciori
  • 4-5 masline
  • 1 lingura ketchup (mustar)
  • 100 ml ulei
  • piper macinat
  • tarhon

Mod de preparare

Ceapa se taie julien si se caleste in ulei. Cand ceapa incepe sa devina transparenta, se pun carnaciorii taiati feliute. Se calesc 1-2 minute si se scot pe o farfurie.

Ouale se bat bine si se pun in tigaia cu putin ulei. Pe o jumatate de omleta se pun ceapa si carnaciorii caliti, apoi se presara cu branza sfaramata si maslinele fara samburi. Se presara piper macinat si tarhon dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 3-4 minute sa se inchege.

Cand omleta e gata, partea libera de omleta se aduce peste partea cu carnaciorii.

Se scoate usor omleta, cu ajutorul unei spatule.

Se serveste calda cu ketchup (mustar).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Fanta
3
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos