Omleta cu puricei

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu puricei

Ingrediente

  • - 4 oua
  • - 100 gr salam (poate fi orice mezel care e disponibil in frigidercarnati,parizer, kaiser etc!)
  • - 100 gr branza
  • - sare
  • - piper (daca preferati omleta mai picanta!)
  • - mamaliga rece

Mod de preparare

Se sparg ouale intr-un castron incapator, se toaca fasii sau cuburi mezelul, branza si mamaliga rece se faramiteaza bine cu furculita se sareaza si pipereaza dupa gust! Se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei (mai lasa grasime).
In functie de sezon puteti adauga frunze de ceapa verde si marar. Iese delicioasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
1
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
3
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă
Bucataras.RO

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

Andra Mihail are rețeta perfectă de plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar. Iese crocantă, aromată și gata...

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala