Noodles cu Carne de Porc

Complexitate
redusa
Noodles cu Carne de Porc

Ingrediente

  • 400 g de carne de porc taiata cubulete
  • 150 g noodles
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri de usturoi tocat
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 2 morcovi medii taiati cubulete
  • 2 ardei medii taiati cubulete
  • 1 rosie (pasata) sau 150 ml suc de rosii
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura miere
  • Sucul de la jumatate de lamaie Boia de ardei iute

Mod de preparare

1. Puneti wok-ul sau orice tigaie la foc mediu spre mare. Adaugati uleiul si caliti ceapa si usturoiul timp de 2 minute. Adaugati apoi cubuletele de carne de porc, amestecand continuu, pana se rumenesc usor. Dati deoparte.

2. Combinati rosia pasata sau sucul de rosii cu mierea, sosul de soia si sucul de lamaie si turnati-le in wok. Cand ajung la punctul de fierbere, puneti morcovii si lasati-i sa se patrunda putin. Dupa 3-4 minute adaugati si ardeii taiati cubulete. Legumele ar trebui sa ramana usor crocante.

3. Intre timp, preparati noodlesii conform instructiunilor de pe pachet.

4. Adaugati carnea de porc peste legume, puneti mirodenii si continuati sa mestecati timp de 1-2 minute. Puneti si noodlesii peste si amestecati cu grija. Acum sunt gata de mancat.
:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc