1. Puneti wok-ul sau orice tigaie la foc mediu spre mare. Adaugati uleiul si caliti ceapa si usturoiul timp de 2 minute. Adaugati apoi cubuletele de carne de porc, amestecand continuu, pana se rumenesc usor. Dati deoparte.
2. Combinati rosia pasata sau sucul de rosii cu mierea, sosul de soia si sucul de lamaie si turnati-le in wok. Cand ajung la punctul de fierbere, puneti morcovii si lasati-i sa se patrunda putin. Dupa 3-4 minute adaugati si ardeii taiati cubulete. Legumele ar trebui sa ramana usor crocante.
3. Intre timp, preparati noodlesii conform instructiunilor de pe pachet.
4. Adaugati carnea de porc peste legume, puneti mirodenii si continuati sa mestecati timp de 1-2 minute. Puneti si noodlesii peste si amestecati cu grija. Acum sunt gata de mancat.
:)
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar...
Pizza prosciutto e funghiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii