Noodles cu Carne de Porc

Complexitate
redusa
Noodles cu Carne de Porc

Ingrediente

  • 400 g de carne de porc taiata cubulete
  • 150 g noodles
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri de usturoi tocat
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 2 morcovi medii taiati cubulete
  • 2 ardei medii taiati cubulete
  • 1 rosie (pasata) sau 150 ml suc de rosii
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura miere
  • Sucul de la jumatate de lamaie Boia de ardei iute

Mod de preparare

1. Puneti wok-ul sau orice tigaie la foc mediu spre mare. Adaugati uleiul si caliti ceapa si usturoiul timp de 2 minute. Adaugati apoi cubuletele de carne de porc, amestecand continuu, pana se rumenesc usor. Dati deoparte.

2. Combinati rosia pasata sau sucul de rosii cu mierea, sosul de soia si sucul de lamaie si turnati-le in wok. Cand ajung la punctul de fierbere, puneti morcovii si lasati-i sa se patrunda putin. Dupa 3-4 minute adaugati si ardeii taiati cubulete. Legumele ar trebui sa ramana usor crocante.

3. Intre timp, preparati noodlesii conform instructiunilor de pe pachet.

4. Adaugati carnea de porc peste legume, puneti mirodenii si continuati sa mestecati timp de 1-2 minute. Puneti si noodlesii peste si amestecati cu grija. Acum sunt gata de mancat.
:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Negresa (III)
1
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa cu branza si cirese
3
Dulciuri

Negresa cu branza si cirese

Negresa cu branza si cirese
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
4
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Parteneri
Pizza prosciutto e funghi
Bucataras.RO

Pizza prosciutto e funghi

Pentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar...

Pizza prosciutto e funghi
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala