Avem nevoie se un muschiulet pe care il despicam cu grija.
Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul.
Pentru umplutura am calit o ceapa, putin ardei si am pus ciuperci putina vegeta, piper si patrunjel.
Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval.
Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori. O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput.
Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva legume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste.
La sfirsit se poate adauga si vin.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii