Avem nevoie se un muschiulet pe care il despicam cu grija.
Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul.
Pentru umplutura am calit o ceapa, putin ardei si am pus ciuperci putina vegeta, piper si patrunjel.
Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval.
Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori. O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput.
Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva legume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste.
La sfirsit se poate adauga si vin.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteDe ceva timp visez la un desert delicios cu fistic. Tocmai ce am cumparat niste capsuni dulci si aromate, asa ca am zis ca...
Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii