Intr-o craticioara punem ulei la incins. Peste muschiulet punem sare si piper si il punem la prajit, pe ambele parti atat doar cat sa isi schimbe putin culoarea, dupa care scoatem muschiuletul si pastram.
In acelasi ulei punem la calit ceapa taiata marunt si merele taiate cubulete, dar cu mare grija sa nu se arda, dupa care adaugam muschiuletul si paharul de vin. Lasam sub capac, la foc potrivit cam 15-20 minute (pana cand e gata carnea).
Scoatem muschiuletul, il taiem in felii putin mai groase si il asezam pe o farfurie. Sosul il facem cu blender si il punem peste carne.
Se poate servi cu cartofi prajiti, puree, nature sau chiar si gol.
Sosul este delicios.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii