Intr-o craticioara punem ulei la incins. Peste muschiulet punem sare si piper si il punem la prajit, pe ambele parti atat doar cat sa isi schimbe putin culoarea, dupa care scoatem muschiuletul si pastram.
In acelasi ulei punem la calit ceapa taiata marunt si merele taiate cubulete, dar cu mare grija sa nu se arda, dupa care adaugam muschiuletul si paharul de vin. Lasam sub capac, la foc potrivit cam 15-20 minute (pana cand e gata carnea).
Scoatem muschiuletul, il taiem in felii putin mai groase si il asezam pe o farfurie. Sosul il facem cu blender si il punem peste carne.
Se poate servi cu cartofi prajiti, puree, nature sau chiar si gol.
Sosul este delicios.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii