Intr-o craticioara punem ulei la incins. Peste muschiulet punem sare si piper si il punem la prajit, pe ambele parti atat doar cat sa isi schimbe putin culoarea, dupa care scoatem muschiuletul si pastram.
In acelasi ulei punem la calit ceapa taiata marunt si merele taiate cubulete, dar cu mare grija sa nu se arda, dupa care adaugam muschiuletul si paharul de vin. Lasam sub capac, la foc potrivit cam 15-20 minute (pana cand e gata carnea).
Scoatem muschiuletul, il taiem in felii putin mai groase si il asezam pe o farfurie. Sosul il facem cu blender si il punem peste carne.
Se poate servi cu cartofi prajiti, puree, nature sau chiar si gol.
Sosul este delicios.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii