Muschiulet de Porc cu Miez de Unt Aromat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Muschiulet de Porc cu Miez de Unt Aromat

Ingrediente

  • muschiulet de porc 1 buc
  • unt 100 gr
  • cas 100 gr
  • tarhon
  • patrunjel
  • ardei rosu uscat, aschii
  • sare
  • condimente (piper, nuscoara etc)
  • bacon 100 gr
  • ulei 1 lingura
  • garnitura
  • varza dulce 1/2 buc
  • ceapa alba1 buc
  • ulei 4 linguri
  • seminte de chimen
  • seminte de fenicul
  • seminte de corianru
  • seminte de mustar
  • sare
  • piper
  • orez 4 linguri
  • vin alb un pahar
  • supa de carne 500-600 ml
  • unt 1 lingura

Mod de preparare

- se prepara un fel de maitre d\'hotel: se freaca untul cu sare, piper, tarhon, patrunjel si ardei uscat fasioare. Se ruleaza in folie si se pune peste noapte le refrigerator;

- se spala si usuca muschiuletul de porc si cu ajutorul unui masat ori alt instrument cum ar fi coada unei linguri de lemn se practica o gaura in lungul fibrei;

- se introduce ruloul de unt congelat in mijlocul muschiuletului si se imbraca totul in fasii subtiri de bacon afumat;

- se infierbanta o tigaie, se adauga ulei si se prajeste ruloul pe toate partile. Se prajesc si semintele de chimen, fincen, coriandru si mustar dupa care se adauga varza taiata fasioare foarte subturi si ceapa; se sareaza si pipereaza;

- se calesc intai pe plita apoi se introduc la cuptor si se coc 20 minute cu capac si alte 15 minute fara capac;

- facem in acest timp orezul: se caleste orezul (cu bob rotund cu mult amidon) in ulei, se stinge cu vin si se adauga pe rand polonice de supa fierbinte de carne sau legume; se fierbe si amesteca 20 minute dupa care se acopera cu un servet umed si capac pana orezul absoarbe toata supa. Se adauga untul si se afaneaza cu furculita.

Se scoate de la cuptor ruloul si varza, se feliaza carnea dupa 7-10 minute si se serveste cu garnitura de orez, varza si cateva cepsoare marinate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Prajitura cu Mere
2
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Tavalite cu Cocos
3
Dulciuri

Tavalite cu Cocos

Tavalite cu Cocos
Tort din crema de zahar ars
4
Dulciuri

Tort din crema de zahar ars

Tort din crema de zahar ars
Socată reţeta bunicii
5
Bauturi

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Parteneri
Salata Mimoza
Bucataras.RO

Salata Mimoza

  Am promis ca am sa postez reteta Mimoza si iata ca in sfarsit s-a si intamplat. Acest antreu a fost foarte popular...

Salata Mimoza
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri