- prajim in putin ulei carnea direct in oala minune fara capac, impreuna cu ceapa (bucata intreaga)
- adaugam apa, rozmarinul si salvia, sarea si merele curatate de coaja si fara cotor, inchiem capacul si lasam sa fiarba cca 20-25 minute de cidn se ridica supapa
- cind oala s-a racit deschidem capacul si scoatem carnea pe care o punem pe platou impreuna cu o parte dintre mere (cele care sunt intregi sau cite e nevoie in functie de numarul de persoane care sunt la masa, merele se pot taia de la inceput chiar si in jumatati pe orizontala)
- restul de mere impreuna cu zeama din oala (dupa ce scoatem si aruncam frunzele de salvie si ramurile de rozmarin) le strivim si le varsam intr-o tigaie in care am topit 1 lingurita de unt si am adaugat 1 lingurita de amidon (sau faina) si lasam sa mai fiarba citeva minute pian se leaga sosul
muschiul de porc folosit de mine este o bucata de carne intre ultima coasta si osul soldului, un muschi lateral
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCastraveti murati este reteta pe care o fac in fiecare an.
Castraveti muratiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii