Zdrobiti usturoiul si frecati-l cu sare si 1 lingura de ulei pana devine o pasta cremoasa. Inglobati piperul boabe si transferati intr-un vas mai mare.
Separat, bateti putin bucatelele de carne cu ciocanul de carne si puneti-le in vasul cu pasta de usturoi. Amestecati bine astfel incat carnea sa fie invelita pe toate fetele.
Acoperiti si dati la rece pentru 2- 4 ore.
Incingeti restul de ulei, adaugati carnea cu marinada cu tot si lasati la rumenit, cateva minute pe fiecare parte, la foc mare, amestecand mereu.
Scoateti carnea si adaugati in tigaie ardeiul, caliti 2-5 min sau pana cand este pe jumatate facut.
Repuneti carnea, adaugati vinul si lasati la foc mic, 10- 15 min, amestecand ocazional.
Transferati intreg continutul pe un platou de servit si stoarceti deasupra ½ lamaie.
Taiati restul de lamai in felii subtiri, rotunde si decorati marginea platoului, optional.
Serviti cat este cald, simplu sau impreuna cu garnitura preferata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii