Zdrobiti usturoiul si frecati-l cu sare si 1 lingura de ulei pana devine o pasta cremoasa. Inglobati piperul boabe si transferati intr-un vas mai mare.
Separat, bateti putin bucatelele de carne cu ciocanul de carne si puneti-le in vasul cu pasta de usturoi. Amestecati bine astfel incat carnea sa fie invelita pe toate fetele.
Acoperiti si dati la rece pentru 2- 4 ore.
Incingeti restul de ulei, adaugati carnea cu marinada cu tot si lasati la rumenit, cateva minute pe fiecare parte, la foc mare, amestecand mereu.
Scoateti carnea si adaugati in tigaie ardeiul, caliti 2-5 min sau pana cand este pe jumatate facut.
Repuneti carnea, adaugati vinul si lasati la foc mic, 10- 15 min, amestecand ocazional.
Transferati intreg continutul pe un platou de servit si stoarceti deasupra ½ lamaie.
Taiati restul de lamai in felii subtiri, rotunde si decorati marginea platoului, optional.
Serviti cat este cald, simplu sau impreuna cu garnitura preferata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii