Puneti ingredientele pentru marinare intr-un bol, amestecati apoi adaugati bucatile de pui. Amestecati din nou, acoperiti bolul cu folie alimentara si lasati la rece cel putin 2 ore. Intre timp caliti ceapa in unt (30g) la foc mic 10 minute apoi puneti usturoiul si ghimbirul.
Dupa 1 minut puneti mirodeniile iar dupa 2 minute sosul de rosii. Aduceti la o fierbere lenta, acoperiti si lasati 10 minute dupa care luati de pe foc. Cand aceasta s-a racit transferati-o intr-un blender si pulsati pana obtineti o pasta fina.
Intr-o cratita topiti untul (40g) si adaugati carnea de pui cu sosul de marinare, apoi la foc mic lasati 5 minute dupa care turnati amestecul cu sos de rosii. Incorporati bine ingredientele, aduceti la o fierbere lenta, acoperiti si lasati aproximativ 15 minute sau pana cand carnea de pui este fiarta.
Cand este gata luati-o de pe foc, puneti smantana, amstecati apoi presarati patrunjel verde si/sau ardei iute verde taiat dupa plac inainte de servire.
Serviti cu una dintre urmatoarele garnituri: orez basmati / naan / rothi / parathas.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii