Puneti ingredientele pentru marinare intr-un bol, amestecati apoi adaugati bucatile de pui. Amestecati din nou, acoperiti bolul cu folie alimentara si lasati la rece cel putin 2 ore. Intre timp caliti ceapa in unt (30g) la foc mic 10 minute apoi puneti usturoiul si ghimbirul.
Dupa 1 minut puneti mirodeniile iar dupa 2 minute sosul de rosii. Aduceti la o fierbere lenta, acoperiti si lasati 10 minute dupa care luati de pe foc. Cand aceasta s-a racit transferati-o intr-un blender si pulsati pana obtineti o pasta fina.
Intr-o cratita topiti untul (40g) si adaugati carnea de pui cu sosul de marinare, apoi la foc mic lasati 5 minute dupa care turnati amestecul cu sos de rosii. Incorporati bine ingredientele, aduceti la o fierbere lenta, acoperiti si lasati aproximativ 15 minute sau pana cand carnea de pui este fiarta.
Cand este gata luati-o de pe foc, puneti smantana, amstecati apoi presarati patrunjel verde si/sau ardei iute verde taiat dupa plac inainte de servire.
Serviti cu una dintre urmatoarele garnituri: orez basmati / naan / rothi / parathas.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii