Se spala si se taie cozile vinetelor, apoi se taie felii lungi, nu foarte groase, se sareaza fiecare felie de vanata si se lasa o ora apoi se sterg cu un prosop de hartie si se prajesc usor pe fiecare parte, se scot pe hartie de bucatarie sa nu ramana uleiul in ele.
Se curata ceapa, se taie marunt, rosiile la fel, se taie cubulete, se incalzesc 3 linguri de supa de carne, se caleste usor ceapa pana devine usor aurie apoi se abauga carnea tocata, rosiile, sare si piper, se lasa cateva minute apoi se adauga faina, se amesteca si se pune 15 cl de supa de carne se lasa 10 min la foc potrivit.
Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se unge cu ulei vasul in care punem musakaua, apoi asezam primul strat de vinete prajite, un strat de carne apoi iar vinete, iar carne, deasupra trebuie sa ramana un strat de vinete, deasupra se pun feliute subtiri de mozzarella, se toarna si restul de supa de carne si se da la cuptor 25 min.
se serveste calda. noi ne-am lins pe degete
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii