Se spala si se taie cozile vinetelor, apoi se taie felii lungi, nu foarte groase, se sareaza fiecare felie de vanata si se lasa o ora apoi se sterg cu un prosop de hartie si se prajesc usor pe fiecare parte, se scot pe hartie de bucatarie sa nu ramana uleiul in ele.
Se curata ceapa, se taie marunt, rosiile la fel, se taie cubulete, se incalzesc 3 linguri de supa de carne, se caleste usor ceapa pana devine usor aurie apoi se abauga carnea tocata, rosiile, sare si piper, se lasa cateva minute apoi se adauga faina, se amesteca si se pune 15 cl de supa de carne se lasa 10 min la foc potrivit.
Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se unge cu ulei vasul in care punem musakaua, apoi asezam primul strat de vinete prajite, un strat de carne apoi iar vinete, iar carne, deasupra trebuie sa ramana un strat de vinete, deasupra se pun feliute subtiri de mozzarella, se toarna si restul de supa de carne si se da la cuptor 25 min.
se serveste calda. noi ne-am lins pe degete
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu