De regula, aceasta reteta se pregateste cu tochitura ramasa, pentru ca se mai intampla cateodata sa ramana, sau se pregateste pe moment.
In vasul cu fund dublu, se pune grasimea, carnea spalata si taiata cubulete mai mici, se lasa pe foc amestecand, iar dupa ce s-a rumenit, se adauga vinul, aceeasi cantitate de apa, iar dupa ce a scazut si carnea este fiarta, se adauga carnatii taiati bucatele mici, usturoiul pisat, sare, piper daca e nevoie,se lasa pe foc amestecand iar dupa ce totul este rumenit, se opreste focul.
In forme mici termorezistente se pune pana la treisferturi aceasta tochitura,se acopera cu mamaliga pregatita in prealabil putin mai moale,in mijloc se face un locas in care se sparge un ou,se acopera cu branza de care are fiecare apoi la cuptor va sta 30min
Se scot formele si se servesc imediat direct din ele, cu acritura de sezon.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii