De regula, aceasta reteta se pregateste cu tochitura ramasa, pentru ca se mai intampla cateodata sa ramana, sau se pregateste pe moment.
In vasul cu fund dublu, se pune grasimea, carnea spalata si taiata cubulete mai mici, se lasa pe foc amestecand, iar dupa ce s-a rumenit, se adauga vinul, aceeasi cantitate de apa, iar dupa ce a scazut si carnea este fiarta, se adauga carnatii taiati bucatele mici, usturoiul pisat, sare, piper daca e nevoie,se lasa pe foc amestecand iar dupa ce totul este rumenit, se opreste focul.
In forme mici termorezistente se pune pana la treisferturi aceasta tochitura,se acopera cu mamaliga pregatita in prealabil putin mai moale,in mijloc se face un locas in care se sparge un ou,se acopera cu branza de care are fiecare apoi la cuptor va sta 30min
Se scot formele si se servesc imediat direct din ele, cu acritura de sezon.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii