Se pune la fiert mai intai carnea de porc, apoi maruntaiele de miel. Cand sunt aproape fierte, se scot, se lasa sa se raceasca se dau prin masina de tocat, se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul tocat marunt si se framanta bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunar in care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi tocatura in afara in timpul coacerii.
Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si vinul, se asezoneaza cu patrunjel verde si se da la cuptor cam 90 minute, ungand din cand in cand cu uleiul din tava.
Se serveste cu garnitura de cartofi, spanac, legume dupa preferinte.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO bunatate de ciocolata care nu mai are nevoie de nici o introducere! Ideea am furat-o de la Gabytz, am vrut sa incerc si...
Ciocolata de casa in foi de napolitanaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii