-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei
-se adauga boiaua,se stinge cu bulion
-se pune carnea taiata felii
-se completeaza cu apa
-se lasa sub capac sa se patrunda carne
-daca mai trebuie punem apa
-se adauga condimentele
-intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare
-carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie
-la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute.
-cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii