-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei
-se adauga boiaua,se stinge cu bulion
-se pune carnea taiata felii
-se completeaza cu apa
-se lasa sub capac sa se patrunda carne
-daca mai trebuie punem apa
-se adauga condimentele
-intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare
-carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie
-la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute.
-cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii