Taiam ceapa nu foarte marunt, la fel si ardeiul. Tragem putin in ulei. Rinichii ii spalam si ii taiam pe din doua, curatam interiorul albicios si ii lasam in apa cu otet cam o ora. Ii tocam si ii adaugam peste ceapa si ardei. Presaram vegeta si varsam peste supa de vita. Lasam pana cand carnita e fiarta, punem rosia curata de pielita si taiata. Spre final adaugam mararul.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorRețete de Paști Această rețetă face parte din tradițiile culinare românești, fără a avea o apartenență...
Dresală (sărbușcă) de legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii