Mancarica de Rinichi

Complexitate
redusa
Mancarica de Rinichi

Ingrediente

  • 600g de rinichi
  • 2 legaturi de ceapa verde sau una mare
  • 1 rosie
  • 1 ardei alb
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura rasa de vegeta
  • 300-350 ml de supa de vita
  • sare, piper

Mod de preparare

Taiam ceapa nu foarte marunt, la fel si ardeiul. Tragem putin in ulei. Rinichii ii spalam si ii taiam pe din doua, curatam interiorul albicios si ii lasam in apa cu otet cam o ora. Ii tocam si ii adaugam peste ceapa si ardei. Presaram vegeta si varsam peste supa de vita. Lasam pana cand carnita e fiarta, punem rosia curata de pielita si taiata. Spre final adaugam mararul.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Placinta cu Visine si Bezea
5
Romania

Placinta cu Visine si Bezea

Placinta cu Visine si Bezea