Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm – 1, 5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2 minute.
Intre timp se toaca ceapa solzisori si se caleste impreuna cu delikatul si carnea portionata pana ce ceapa devine sticloasa. Punem un pahar cu apa si se lasa sa fiarba carnea inabusit la foc potrivit.
Se adauga si pasta de rosii. Se lasa sa fiarba impreuna 10 minute. Adaugam prazul si mai punem apa cat sa il acopere cca 2 degete.
Lasam totul sa fiarba la foc mic pana scade cele 2 degete de apa. La sfarsit adaugam sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Se serveste calda ornata cu putin patrunjel.
Aluaturi de casa Reteta am vazut-o la Laura Adamache. Imi place tare mult aluatul, e foarte fraged si se pastreaza asa chiar...
Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie)Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii