Ceapa trebuie curatata si taiata julien iar castravetii taiati in doua si desarati. Dupa ce sau desarattaiati oblic la o latime de 1 cm.
Impreuna cu ceapa si uleiul ii punem in tigaie si ii calim intrun mod onorabil placut.
In alt vasfierbem pulpele timp de 25 de minute. Toata supa de pui o strecuram si o retinem pentru mancare.
Revenim la vasul cu ceapa si castraveti si stingem cu putina supa de pui si adaugam bucatile de pui.
Pana la nivelul bucatilor de carne punem vin alb si lasam la fiert.
Taiem mararul si l punem peste carne.
Bulionul si mustarul il stingem cu supa de pui, iar cabnd carnea este fiarta il punem si mestecam bine.
Inca 10 min de fiert si asezonam cu sare, piper si foi de dafin.
Un produs excelent care ne duce cu gandul la mancarea de masline. Alaturi de aceasta mancare este binevenita o salata de verdeturi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii