Ceapa trebuie curatata si taiata julien iar castravetii taiati in doua si desarati. Dupa ce sau desarattaiati oblic la o latime de 1 cm.
 Impreuna cu ceapa si uleiul ii punem in tigaie si ii calim intrun mod onorabil placut. 
 In alt vasfierbem pulpele timp de 25 de minute. Toata supa de pui o strecuram si o retinem pentru mancare. 
 Revenim la vasul cu ceapa si castraveti si stingem cu putina supa de pui si adaugam bucatile de pui. 
 Pana la nivelul bucatilor de carne punem vin alb si lasam la fiert. 
 Taiem mararul si l punem peste carne. 
 Bulionul si mustarul il stingem cu supa de pui, iar cabnd carnea este fiarta il punem si mestecam bine. 
 Inca 10 min de fiert si asezonam cu sare, piper si foi de dafin.
Un produs excelent care ne duce cu gandul la mancarea de masline. Alaturi de aceasta mancare este binevenita o salata de verdeturi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii